2008. augusztus 3., vasárnap

Körkörös napfény lyukkamerával

Ha lyukkamerával fotózunk bármilyen napfényben csillogó tárgyat, vagy magát a napot, nagyon érdekes köralakú fényeket kapunk. Ez itt a harmadik képen néhány üres üdítős flakon, amelyre az ablakon át bejön az éles délutáni napfény. A lyukkamera természetéből fakadóan a flakonokra nemigen ismerünk rá, annál érdekesebbek a kirajzolódó szétszóródó ívek. Tessék, a képre kattintva nagyobb méretben is megcsodálható.

Esetleg érdekes lehet még az utolsó kép is, amely egy afféle Ikeás bugyi és zokniszárító izét ábrázol alulnézetben. A kép jobb oldalán az a fehér felület az egy darab fal ablakkal, alul ajtó látszik. A szárító izé árnyéka felfedezhető a falon, az ablak alatt. A hatodik és hetedik képen eleven embert próbáltam lelyukkamerázni. Embert próbáló volt 2 percig mozdulatlanul maradni, nem is sikerült maradéktalanul, de elsőre nem rossz. A második és negyedik képen két játék látható, az első képen pedig az, hogy gyerekeknek még nehezebb mozdulatlanul végigülni az expozíciós időt.


Áthozott kommentek:

kaloz - www.kernelpanic.hu 2008.08.04. 08:27:17
Huh, az a jatekbaba elegge ijeszto, mintha valami hájas kopasz gengszter lenne, szinte hianyzik a kilonyi aranyfuksz a nyakabol :-)

bedoboember 2008.08.04. 08:41:22
Szerintem nem játékbaba :D
Amúgy az első kép tetszik a legjobban! Nagyon jól néz ki!

zselex - zsele.blog.hu 2008.08.12. 11:23:11
uhh, nagyon tetszenek! és egyértelműen az emberek nélküli képek a legjobbak! szép anyag!

dawn - http://dawn.freeblog.hu 2008.08.17. 10:13:21
sajnos felismerem a flakonokat, mostanság ilyeneket pakolgatok :)

de az önarckép 2 _O_

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...