2009. december 18., péntek

Margit híd lefotózva

Két dolog van. Az egyik, hogy a Margit hidat most szerelik, a másik, hogy szabadságon vagyok. Ezt a kettőt összeadva azt kapjuk, hogy margithídfotózás. Dacolva a rettenetes hideggel végiggyalogoltunk a Margit híd még megmaradt oldalán. Én elfotóztam egy tekercs remek 400-as Müller filmet, hogy az utókor számára is megmaradjon ez az építkezés. Már persze akkor, ha az utókor ebből a blogból szeretné megtudni, hogy mi volt 2009 végén.

Bizony, a Lomolitos megint jól szerepelt, ez már a nemtudomhanyadik film, amit elhasználok vele, és még mindig működik, olyan egy kicsit, mint a Marson azok a kutakodó izék, amelyeknek már évek óta tönkre kellett volna menniük, és nem.

A szemfülesebbek kiszúrhatják, hogy az egyik kép nem is a Margit hídon készült, budapestiek előnyben. Van itt egy werkfotó is, amelyen éppen a 3-as számú kép fényképeződik. A werkfotó a Holga 135BC-vel készült. Még több holgás kép itt látható, bozdavirág fotózta őket, aki akarja, összehasonlíthatja a két nagyszerű fényképezőgép tudását. Ugyanolyan film, ugyanolyan fényviszonyok, ugyanolyan farkasordító hideg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...