2008. április 27., vasárnap

Worldwide Pinhole Photography Day

Ma van a Worldwide Pinhole Photography Day, vagyis a Nemzetközi Lyukkamerás Fényképezés Nap. Mindenki beküldhet egy darab lyukkamerás képet, amit ezen a napon készített. Én is beküldtem egyet, ezen a linken lehet megnézni:
http://www.pinholeday.org/gallery/2008/index.php?id=78
Persze a nap folyamán több lyukkamerás kép is készült, a "nagy nap" tiszteletére, itt van a mai termés:

Köszönet állandó látogatómnak, dawn-nak, hogy felhívta a figyelmemet az eseményre.

Sajnos, úgy látszik, az Indafotót ezentúl nem fogom tudni arra használni, hogy a képeket ott tároljam, sőt semmire sem, mert a képfeltöltés, és általában a képkezelés teljes káoszba fulladt. Sajnálom, mert eléggé ideális dolog volt. De hiába az, ha a feltöltés után a képek hol eltűnnek, hol ötletszerűen más és más albumokba kerülnek, utána viszont nem mozgathatóak onnan sehova, satöbbi. Minél hamarabb kellene találnom egy megbízható, és gyors képtároló helyet, és az Indafotóról a lehető leggyorsabban evakuálni a képeimet, mielőtt a már meglévők is elvesznek. Kár, hogy az új verzió megjelenése főleg újradizájnolást jelentett, a program ugyanolyan bizonytalan és kiszámíthatatlan maradt, mint volt.


Áthozott kommentek:

Benjamin - http://benjamin.hu/ 2008.05.12. 10:04:18
Flickr?

Gyulus - http://lomolitosblog.blogspot.com/ 2008.05.12. 17:20:14
A flickr-rel az a baj, hogy csak 500 px-es a kisméretű kép, a másik meg az, hogy nem lehet annyi albumot létrehozni, amennyit akarok.
Végül a PicasaWEB-nél maradtam, gyors feltöltés linux alól is, sokféle képméret, satöbbi. Ja, és megbízható működés. És az albumok RSS feedjei nem csak az első valahány képet adják vissza, hanem az összeset. Az Indafotóról már le is takarítottam az összes képemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...