2009. április 22., szerda, 23:55

Lomolitos a Critical Mass-on

Igen, a Lomolitos Blog is részt vett az idei tavaszi Critical Mass-on. Igen, a Lomolitos Blog is fényképezett. Igen, ezek a képek is unalmasak, és semmitmondóak, mint a legtöbb ilyenkor készült kép.
Az ember végigteker az útvonalon, feloldódva a másik harmincezer között, és különös késztetést érez arra, hogy lefényképezzen vadidegen biciklistákat olyan veretes díszletek előtt, mint a Lánchíd, a Parlament, vagy az Erzsébet-híd. Ebbe a fotózási kényszerbe szinte mindenki beleesik, hiszen majdnem ugyanannyi különböző értékű és minőségű fényképezőgépet lehet látni ilyenkor, mint ahány kerékpárt.


Természetesen a Lomolitos-t vittem magammal, egy 200-as Müller filmmel, ha netalán tekerés közben leejtem, vagy valami megvadult downhilles, vagy bmx-es kiveri a kezemből, ne érjen túl nagy kár. Meg azért is, mert azt félkézzel is lehet kezelni. Szerencsére nem ejtettem el, és nem is verték ki a kezemből. És az egész mindenség nagyon is jó volt.

4 megjegyzés:

dincsi írta...

Jók lettek, teszik a hangulatuk. A film volt ilyen vagy barna szűrőt használtál?

Gyulus írta...

A szkennelés után a képek egyik része lilás árnyalatú, a másik része kékes árnyalatú lett. Ez vagy a szkenner miatt van, vagy ilyen a Müller film.
Emiatt alkalmaztam az utólagos layer-es színezést, ezzel a módszerrel:
http://lomolitosblog.blogspot.com/2009/01/lejrt-film-kpmanipulci-kodak-instamatic.html
És egy kis Curves is van bennük.

miletics attila írta...

jók lettek szerintem :)

ksonimar írta...

-érzem az iróniát.
szerintem rajtad kívül senki(plusz-mínusz 2 fő) nem vitte filmre a dolgot. és egyébként, jobban tetszenek ezek a képek mint a többi digi-vagi. nah, érted.

Megjegyzés küldése

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...

https://www.wordle.net/