2008. július 8., kedd

Lomolitos Miskolcon

Amint az előző posztból kiderült, a Lomolitos Blog szerkesztősége (én) családjával Miskolc-Tapolcán járt. Sikerült jó drága szállást találni, de hát mi olcsó manapság... A reggeliért is külön kellett fizetni.
Tapolcán sétálgatva találhatunk rengeteg új építésű panziót, éttermet, szállót, Zimmer Feriék is ott élnek, ugyanakkor feltűnően kevés a vendég, és feltűnően sok a pusztulófélben lévő, kibelezett, használaton kívüli ojjektum. A bezárt strand különösén fotogén, (15 - 20. kép) több tekercset is simán el lehetne használni rá.

Aki nyugalmas pihenést akar, szépen karbantartott korszerű barlangfürdőben jó lubickolást, vagy európai színvonalú bobpályát, az ne hagyja ki. De pénz, az sok legyen nála!

A képek egy FOMAPAN profi line nevű 200-as filmre készültek, a színeket a szokásos módon élénkítettem.
Ja, és a BKV tanulhatna a miskolci buszokon működő bliccelésakadályozó módszerből. Felszállás az első ajtón, akinek nincs bérlete, vagy jegye, amit azonnal kilyukaszt, a sofőr fel sem engedi. Leszállás a többi ajtón, amik 5 - 10 másodperccel később nyílnak ki, mint az első ajtó. Ravasz, jó trükk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...