2010. február 26., péntek

Mégis Lomo LC-A

Csak nem hagy nyugodni ez a Lomo LC-A. Ezelőtt egy hónappal világgá kürtöltem, hogy elromlott, meg hogy javítani kellene, kaptam is egy-két tippet, hogy hol, de még nem mentem utána.

Hát most ismét belefűztem egy filmet, Kodak FarbWelt 200 Klassik, hogy megnézzem, mi a helyzet. Felhúzni nem lehet, csak egy ötforintos segítségével, és a számlálója se számol. Viszont a legnagyobb meglepetésemre ezúttal a képeknek semmi bajuk nem lett, csupa olyan fénykép született, amilyet ettől a géptől várhatunk.

Ha valaki nem találná ki elsőre, vagy nem vette észre a képaláírásokat, annak elárulom, hogy a képek Budaörsön készültek, egy részük pedig egy olyan külföldről behozott bútoráruháznál, amelyiknek az éttermében soha nem ennék svéd húsgombócot, mert rosszul vagyok tőle. Ja, és évekkel ezelőtt ráöntöttem ott valakire egy nagy pohár eperkrémet habbal, véletlenül.

Ide kívánkozik még az a hír is, hogy kitalálták a Lomo LC-A-hoz is az instant hátlapot, száz dollárért juthatunk hozzá. Fuji Instax filmet használ, ennek meg húsz dollár csomagja, jóval olcsóbb, mint a 600-as Polaroid.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...