2009. július 21., kedd

Fű, fa, vadvirág és ló

Azt veszem észre, hogy minél jobban elhasználódik a Diana+ gépem (perszehogy, hiszen egy műanyag vacak), annál rosszabbak (értsd: jobbak) lesznek a képek. Tavaly még egész fényképszerű képek készültek vele, de mostanra már igencsak elvadult a rajzolat és az élesség. Kicsit olyanok ezek a mostani fotók, mintha festették volna őket, vagy valami ilyesmi. Na persze nekem így sokkal jobban tetszenek, és örülök neki, csak egy kicsit attól félek, hogy egyszer a kezeim között fog darabokra hullani, vagy tönkremegy valami abban a fenemód bonyolult szerkezetében.

A képek Kodak 160VC-2 filmre készültek, Budakeszin. Van itt fű, fa, vadvirág, szelíd ló, és egy fotósbolt is, ahol 550 Ft-ért hívják a rollfilmet.

Egyedül a 7. számú kép okozott némi csalódást, mert a SonyEricsson telefonommal ugyanezt sokkal szebben sikerült lefotóznom. És persze a 100 éves mamutfenyő is egy kicsit sötét lett.

4 megjegyzés:

  1. Gondolkoztam én is egy Dianán, de aztán találtam egy olcsóbb és tartósabb megoldást: Certo-phot!
    http://www.flickr.com/photos/res2000/tags/certophot/

    VálaszTörlés
  2. Klassz gép lehet! Az látszik, hogy egy fokkal komolyabb szerkezet, mint a Diana.

    VálaszTörlés
  3. Hello!
    Meg tudnád mondani pontosan hol hívnak enniyért rollfilmet?
    a Fekete fehéret magam is meg tudom oldani de sajnos a színessel enm boldogulok és már ki szerwetném próbálni a Lubitel 166B-met színessel is :)
    Papír képet emnnyiért csinálnak rollfimről?
    előre is köszi a választ :)

    Üdv: Máté

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Csak filmhívásról van szó, a bolt Budakeszin, a buszvégállomáshoz közel van, a pontos címét nem tudom. Abban sem vagyok biztos, hogy ez az 550 Ft valódi ár, lehet, hogy csak kedvezményt kaptunk, az évek alatt beadott sok film miatt.

    VálaszTörlés

Jó, ha ide írsz valamit.

Legnépszerűbb...